Fedøy Elektro Service Avdeling varmepumpe

Fedøy Elektro varmepumpesenteret

Fedøy Elektro Service AS er F-gass sertifisert og Novap godkjent varmepumpe forhandler med 20års erfaring innen varmepumpe og Aircondition.

Vi er medlem i Klimaekspertene som er en landsdekkende kjede av varmepumpe installatører. Klimaekspertene består av montører fra hele Norge, for oss er Service og kvalitet viktig slik at du som kunde blir fornøyd når jobben er utført.

Vi monterer og leverer varmepumper og Aircondition fra Panasonic, Daikin og Hitachi. I tillegg gjennomfører vi service, reperasjon og vedlikehold av alle typer og merker varmepumper.

Panasonic Icebreaker

Varmepumper bygd for nordisk klima med tilbehør som gir dokumentert bedre effekt, høyere energibesparelser og lengre levetid. Ved kjøp av Icebreaker varmepumpe får du alltid standard montering og tilbehør inkludert i kjøpet.

Hitachi varmepumper

Hitachi er en av verdens største produsenter av varmepumper og leverer komplette varme- og kjøleløsninger til både privat- og proffmarkedet. Varmepumpene er utviklet med tanke på både eldre og nyere boliger, i tillegg til oppussingsobjekter i alle størrelser.

Daikin varmepumper

Daikin varmepumper er utviklet og testet i Norden slik at de skal takle det spesielle klimaet i Norge. Alle Daikin varmepumper leveres av Daikin Norway, og er produsert i Europa. De har varmepumper som dekker alle typer bolig- og næringsbygg. Daikin er verdens største produsent av aircondition og varmepumper, og har helt unike varmepumper for norsk klima.

Daikins egenutviklede og pantenterte swing – kompressor har færre bevegelige deler enn det som har vært vanlig tidligere. Dette gir mindre vibrasjon og lavere lyd, som igjen gir enda høyere driftssikkerhet og lengre levetid. Teknologien benyttes i alle Daikin luft/luft varmepumper.

Kontakt oss for en uforpliktende prat eller service

Ta kontakt om du ønsker gratis befaring, har spørsmål om varmepumpe eller om varmepumpen din trenger service.

Du kan også kontakte vår servicetekniker Benno direkte på telefon 93643929 eller e-post benno@fedoy.no.

Du finner også våre ulike produkter og kontaktinformasjon på vår Facebook

Kontakt oss

Kontakt oss for en uforpliktende prat eller service

Kontakt oss

Sertifikater